Tek Elektrik ile Elektrik Tasarrufu

Bir iş yerinin sorumluluğu sizdeyse, ay sonunda gelecek olan elektrik faturası için  bir hayli düşünüyorsunuz demektir. Bunları düşünürken yapacağınız hesaplar artık canınızı sıkmasın. Tek Elektrik sayesinde elektrik tasarrufu yapmak artık mümkün. 2013 yılından bu yana hizmet veren ve sizleri kalıcı çözümler ile buluşturan Tek Elektrik ile çalışmanız durumunda tarifelere karşı daha avantajlı fiyatlardan faydalanırsınız. Fayda hesaplamanız (tasarrufunuz) tarafınız ile şeffaf olarak paylaşılmaktadır.

 

7/24 Hizmet İmkanı

Online olarak da sizlere hizmet veren Tek Elektrik'in web sitesi üzerinden de birçok hizmeti alabilmeniz mümkün. Günün hangi saatinde nerede olursanız olun internete bağlanabileceğiniz bir cihaz üzerinden sitemize girerek, güncel fatura miktarınızı öğrenebilirsiniz.

İsterseniz faturanızın ödeme işlemini de Tek Elektrik üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün. Bunun için ödeme merkezlerine kadar gitmenize gerek yok. İsterseniz kurumsal isterseniz de bireysel olarak kolayca başvuru yapabilir ve elektrik tasarrufu yapmaya başlayabilirsiniz. Artık elektriğe gereksiz para harcamak yerine bütçenizi farklı alanlarda daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Elektrik Kullanımınızda Danışmanlık

Müşterilerimize, ilgili birimlerimizce enerjinizi nasıl verimli kullanabileceğiniz yönünde danışmanlık vermekteyiz

Şirketimiz bünyesinde bulunan mühendislerimiz ile teknik incelemeleriniz yapılması sonrasında alınacak tedbirler ve bunun maliyeti siz değerli müşterimiz ile paylaşılmaktadır

Tasarruf Etmek Kolay